TEDx Kežmarok (x=independently organized TED event) - Gabriel KocákTEDx Kežmarok (x=independently organized TED event) 13. september 2014
Hlavomorňa na Kežmarskom hrade

Gabriel Kocák

Gabriel Kocák

šéfkuchár

Z pomocníka v bavorskej reštaurácii sa vypracoval na kuchára reštaurácií ocenených michelinskými hviezdičkami. Hangar 7 v Salzburgu, Comme Chez v Brusseli, De Librije v Holandsku. Bol aj šéfkuchárom luxusnej salzburskej reštaurácie Schloss Aigen. Hostil celebrity ako Cameron Diaz, Georgea Michaela, Toma Cruisa či thajskú kráľovskú rodinu. 

Po návrate na Slovensko bol jediným Slovákom na svete, ktorý šéfoval kuchyni hotelovej siete Kempinski. Na konci roku 2013 si splnil svoj sen a otvoril si vlastnú reštauráciu, v ktorej návštevníkom prináša nevšedný kulinársky zážitok zo spojenia tradičných a moderných postupov.

Kontakt:
info@tedxkezmarok.sk

facebook:
TEDxKezmarok

Čo je TEDx?

Formát TEDx vznikol v duchu motta „myšlienky hodné šírenia" ako program miestnych, samostatne organizovaných podujatí, ktoré umožňujú ľuďom stretnúť sa a spoločne zažiť atmosféru pripomínajúcu konferencie TED. Podujatia TEDx sú kombináciou premietaných videí TEDTalks a živých vystúpení rečníkov, ktorých účelom je podnietiť intenzívne diskusie a nadviazať vzťahy v malej skupine. Tieto miestne, samoorganizované podujatia nesú značku TEDx, kde x = nezávisle organizované podujatie TED. Konferencia TED definuje všeobecný rámec pre program TEDx, ale jednotlivé podujatia TEDx sú organizované nezávislými organizátormi* 
(Organizátori musia splniť určité pravidlá a predpisy).

This independent TEDx event is operated under license from TED